Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Digital innovators´summit 2016

8. 12. 2015

Digital innovators´summit 2016

Chcete mít poslední inovace a trendy z první ruky? Chcete poznat nejžhavější novinky formující mediální průmysl? Přihlaste na FIPP/VDZ Digital Innovators Tour (DIT), která se bude konat 17. – 22. dubna 2016 v USA.

San Francisco a Silicon Valley jsou místa, která vám jako první přijdou na mysl u slovního spojení „inovační centra“. V současnosti jsou domovem značek Apple, Facebook, Google a mnoha dalších firem, které mění digitální krajinu. Ale v roce 2016 se DIT nekoná pouze v těchto dvou kolébkách technologické inspirace, navštívíte též jedno z nejrychleji rostoucích amerických měst, které je méně známé jako start-up město, a to Los Angeles.

San Francisco

Zatímco Silicon Valley již dlouho dominuje technickému průmyslu, San Francisco se stává volbou pro mnoho nových i již existujících firem. Stejně jako zavedeným firmám, jakou jsou Twitter a Pinterest, tak i těm začínajícím, jako jsou Nuzzel a Eventbrite nabízí město svůj prostor pro životní styl talentovaných zaměstnanců a stále více také přitahuje větší podíl rizikových investic. To vše indikuje, že další inovační cyklus zapustí své kořeny právě v San Franciscu.

Silicon Valley

Zatímco se San Francisco těší z boomu, Silicon Valley stále vzkvétá. V tomto roce bylo více patentů, více IPO a větší podíl rizikových investic i andělského kapitálu než kdykoli předtím. Údolí je stále domovem TECH gigantů, jako jsou Apple, Google, Facebook a LinkedIn, které i nadále investují do svých kampusů.

Los Angeles

Technologičtí podnikatelé a investoři rizikového kapitálu se setkávají v Los Angeles, aby zde založili zcela nový druh firem zprostředkovávajících zábavu, hry, reklamu a video. Po rekordním roce 2014 je Los Angeles i v letošním roce na nejlepší cestě k nastavení nové laťky v oblasti investic rozvojového kapitálu. I přesto, že si tyto nové start-up aktivity zaslouží pozornost, je také důležité si uvědomit, že LA je domovem pro vysoce úspěšné technologické firmy, včetně takových, jako jsou Snapchat, Tindel, Oculus VR, Maker Studios, The Honest Company a SpaceX. To, co z LA dělá tak skvělou živnou půdu pro inovace je kombinace stálého proudu vzdělaných inženýrů a nevysychající pramen tvůrčích talentů.

Na tomto sumitu se sejde vedení globálních časopiseckých médií, které bude jednat s manažery inovativních technologických firem a začínajících podniků, které mění digitální krajinu. Účastníci této tour se dozvědí více o byznysu, myšlení a vizích některých z nejlepších hráčů na trhu a budou moci najít nové mezinárodní obchodní kontakty.

Americká Digital Innovators´ tour je organizována FIPP – světovou časopiseckou asociací a VDZ – Německou časopiseckou asociací. Detailní program bude k dispozici v polovině ledna roku 2016, ale pokud byste se chtěli zúčastnit za co nejnižší cenu, rezervujte si svou cestu již dnes za 6 900 euro (pro členy FIPP a VDZ je cena o 1 000 euro nižší). Místa se již rychle zaplňují.

Pro více informací: http://www.fipp.com/news/fippnews/get-up-close-and-personal-with-the-latest-us