Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Vydavatelství CNC rozšiřuje portfolio svých časopisů o další novinkový titul - časopis Blesk Komiks

7. 12. 2015

Vydavatelství CNC rozšiřuje portfolio svých časopisů o další novinkový titul - časopis Blesk Komiks

Jedná se o  původní komiksový superhrdinský seriál -  Dechberoucí Zázrak, jenž bude vycházet každý měsíc o 32 stranách za cenu 49 Kč. K dostání bude v trafikách a také v síti vybraných knihkupectví.

Křest komiksu Zázrak proběhne 8. prosince 2015 od 17:00 v knihkupectví Knihy Dobrovský, Václavské nám. 22, Praha 1. Kmotrem komiksu je režisér Václav Vorlíček společně s autory Petrem Mackem a Petrem Koplem. Křest moderuje Libor Bouček.

Časopis je určen pro děti a mládež, ale i pro dospělé čtenáře, jež mají rádi svět dobrodružných komiksových příběhů. Každý díl časopisu nabídne uzavřenou epizodu, ovšem s otevřeným koncem a lákadlem v podobě formulace „pokračování příště…“. První série komiksu je koncipována na 13 čísel. Autory komiksu jsou spisovatel a scenárista Petr Macek a výtvarník Petr Kopl. Oba mají za sebou v žánru dobrodružné literatury řadu zkušeností, jejich publikace znají čtenáři jak v Čechách, tak z anglických překladů po celém světě. Petr Macek je mimo jiné vedoucím oddělení TV Blesk ve vydavatelství CNC. Petr Kopl je taktéž držitelem řady výročních cen, například Fabula Rasa pro nejlepšího českého kreslíře.

 

zdroj: Tisková zpráva CNC