Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | FIPP seznamuje s londýnskými start-upy

27. 10. 2015

FIPP seznamuje s londýnskými start-upy

Mezinárodní asociace vydavatelů časopisů pořádá ve dnech 16. až 18. listopadu 2015 návštěvu předních londýnských start-upů zaměřených na vývoj řešení a technologií, které mohou pomáhat vydavatelům časopisů.

Současná proměna mediálního světa je ovlivněna tím, co se děje na digitální scéně. Nové technologie využívané mediálními společnostmi umožňují šířit obsah tradičních značek na širokém spektru různých platforem a zařízení. Co je novinkou dnes, nemusí již za rok vyhovovat. Proto je třeba být na čele a sledovat vývoj aktuálních novinek.

S cílem pomoci mediálním společnostem poznat v komplexnosti a rozmanitosti londýnskou strat-upovou scénu, která je jednou z nejvýznamnějších ve světě, pořádá FIPP Star-up Tour of London, která se uskuteční ve dnech 16. až 18. listopadu 2015.

Součástí programu je seznámení s firmami jako například Unruly a Touchcast, jež se zabývají vývojem videa po společnosti Whichlt a Sliide, jež se zabývají aplikacemi pro sociální média, nebo například Adludio a Adavow pomáhající v lepším cílení reklamy.

Úplný program studijní cesty je k dispozici na webové stránce zde.

Účastnický poplatek pro členy Unie vydavatelů činí 2 950 britských liber, pro ostatní 3 835 liber.

Přihlásit k účasti je možno prostřednictvím webové stránky zde.

 

zdroj: www.fipp.com