Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | World Publishing Expo přilákalo davy návštěvníků

8. 10. 2015

World Publishing Expo přilákalo davy návštěvníků

Tisíce návštěvníků ze 79 zemí přilákalo World Publishing Expo, které ve středu 7. října 2015 zavřelo své brány. Největší globální veletrh pro vydavatelský průmysl, který pořádá světová vydavatelská asociace WAN-IFRA, po třech dnech konferencí, seminářů a vytváření kontaktů mezi více než 7000 návštěvníky, skončil.

V pořadí 45. veletrhu se zúčastnilo více než 200 vystavovatelů z 22 zemí, včetně tiskařů, nakladatelů, reklamních agentur a různých přidružených dodavatelů. Letošní účast byla mírně vyšší, než na loňském Expu, které bylo pořádáno v nizozemském Amsterodamu. Vincent Peyrègne, generální ředitel WAN-IFRA řekl: „Jsem potěšen, že jsem obdržel řadu pozitivních připomínek od účastníků i vystavovatelů, kteří byli nadšeni kvalitou i množstvím zkušeností, které byly během našich konferencí sdíleny. To zvyšuje kvalitu zážitku našich návštěvníků a přenáší tak Expo do další dimenze“. „World Publishing Expo je místem, kde vydavatelé společně s vystavovateli mohou hovořit o vlivu technologií na jejich podnikání, a jakým způsobem mohou maximalizovat své příjmy“, dodal Peyrègne.

World Publishing Expo sdružuje dodavatele vydavatelského průmyslu s leadery tohoto oboru, kteří mají vysoké rozhodovací pravomoci. Kromě výstavy, na které se mohli návštěvníci seznámit s nejnovějšími technologickými novinkami z oboru, se na této akci představilo 12 speakerů, kteří s hosty sdíleli své úspěchy. Dále byly na Expu k vidění dvě Media port stage se zaměřením na tisk a digitální publikace a konaly se tři prémiové konference na téma Newsroom, publikování obsahů na mobilních telefonech a budoucnosti tisku a zpravodajských produktů.

Příští rok se World Publishing Expo bude konat v rakouské Vídni, od 10. do 12. října 2016 v Messe Wien.

Zdroj: WAN-IFRA