Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Jil Sander bude řídit Welt am Sonntag

3. 9. 2015

Jil Sander bude řídit Welt am Sonntag

Německý nedělník Welt am Sonntag získal módní návrhářku Jil Sander pro svou „Guest Edition“ v říjnu tohoto roku. Jako spolušéfredaktorka bude řídit obsah a optický vzhled novin.

Dne 25. října 2015 vyjde nová Guest Edition titulu Welt am Sonntag. V tomto roce se představí mezinárodně známá módní návrhářka Jil Sander v tomto zvláštním vydání. Proto bude tato Hamburčanka pracovat přímo v redakci WELTN24 v Berlíně. Jako spolušéfredaktorka bude vytvářet noviny po obsahové a optické stránce.

Jil Sander výrazně změnila obraz německé módy – z optického hlediska i z hlediska mezinárodního pojetí – a patří proto k několika málo mezinárodně renomovaným módním tvůrcům z Německa. Mezi tím prodala svou firmu a značku Jil Sander a opustila operativní řízení podnikání. Zaměřuje se proto ale na kreativní projekty.

Vydání se má postarat o překvapení

Jan-Eric Peters, šéfredaktor WELTN24 k tomu řekl: Po Karlu Lagerfeldovi a Mariu Testinovi je pro nás potěšením získat další světoznámou módní veličinou, jako je Jil Sanders pro náš neobvyklý novinový projekt. Její jasný, elegantní styl její dalekosáhlé zájmy se budou zrcadlit v tomto vydání, určitě se také postarají o překvapení.

Guest Edice Welt am Sonntagu vyjde s obalem v na lesklém papíře, čímž podtrhne svůj charakter „sběratelského kusu“.

zdroj: www.die-zeitungen.de