Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Deník The Times spustil kampaň na posílení hodnoty žurnalistiky

2. 9. 2015

Deník The Times spustil kampaň na posílení hodnoty žurnalistiky

V této kampani chce zavzpomínat na slavné příběhy ve 230 let staré historii The Times a Sunday Times, jako byly například objev Tutanchamonovy hrobky, dobytí Mount Everestu nebo nedávný korupční skandál FIFA.

Toto vše prostřednictvím zkušebního předplatného na devadesát dní. Akce je plánována na podporu osvěty toho, co The Times a Sunday Times dělaly po celou dobu své historie. Autorem této akce je marketingová agentura Wunderman UK.

Jiné příběhy zase dokumentují příběhy z krymského konfliktu prostřednictvím depeší od Williama Howarda Russella z první poloviny 19. století, další se pak věnují dopingové aféře Lance Armstronga nebo skandálu s lékem Thaliomide. Příběhy jsou vydávány na suplementech tak, aby odrážely způsob, jakým se tehdy četlo. Ben Gardy, ředitel předplatného řekl, „The Times a Sunday Times mají jedinečnou historii, stojí v čele zpravodajské agendy a jsme hrdí na to, že tomu je tak i dnes. Tato kampaň je navržena tak, aby našim čtenářům připomněla naše jedinečné dědictví a ujistila je, že toto je cesta, které se budeme držet i nadále“, dodal Gardy.

Zdroj: News UK