Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Skupina Welt spojuje své tiskové, digitální a televizní aktivity pod deníkovou značku Welt

14. 7. 2015

Skupina Welt spojuje své tiskové, digitální a televizní aktivity pod deníkovou značku Welt

Skupina Welt a N24 pokračují ve vzájemné integraci. Všechny žurnalistické obsahy jsou rebrandovány pod společnou značku Welt.

Poté co Welt a N24 vstoupily do jedné společnosti, pracují redakce a obchodní oddělení společně a produkty skupiny Welt a N24 jsou sjednocovány pod jednu značku. Všechny žurnalistické obsahy Weltu a N24 na webu, v tisku a v televizi ponesou v budoucnosti jméno původní novinové značky Welt. To znamená, že i televize N24 bude přejmenována na Welt.

Cíl: vedoucí digitální médium pro kvalitní žurnalistiku

Cílem opatření je vytvořit vedoucí digitální médium sloužící kvalitní žurnalistice fungující pod jednou značkou. Toho má být dosaženo postupně v průběhu delšího časového úseku s cílem vytvořit si loajalitu a důvěru čtenářů, diváků i reklamních partnerů.

Prvním krokem je ještě v tomto roce změna designu televize N24 a všech dosavadních obsahů Weltu tak, aby bylo patrné, že patří k sobě. Druhým krokem bude vytvoření nového digitálního počinu pod zastřešující značkou Welt, který nahradí dosavadní digitální produkty Weltu a N24. Tento digitální počin obsáhne také webový obsah, který bude dostupný jako welt.de, a to také v rámci portfolia aplikací.

Jako poslední krok bude změněna značka televizního kanálu také na Welt. Deník Die Welt, nedělník Welt am Sonntag, vysílač a digitální obsahu, vše ponese značku Welt.

zdroj: www.die-zeitungen.de