Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Celostátní vyhledávání nemovitostí pro regionální noviny v Německu

23. 6. 2015

Celostátní vyhledávání nemovitostí pro regionální noviny v Německu

Od této doby je prostřednictvím centrálního portálu nemovitostí vyhledatelná nabídka pronájmu 7000 a koupě 19 000 objektů na novinovém trhu nemovitostí.

Vyhledávač nemovitostí provozovaný německou novinovou marketingovou společností ZMG umožňuje od této doby vyhledávat prostřednictvím jednoho online přístupu inzeráty nemovitostí 21 německých vydavatelů. Portál spojuje aktuální nabídku regionálních novin na adrese www.die-zeitungen.de/rubriken/immosuche. Tímto je využitelná regionální síla novin na trhu nemovitostí na jedné celostátní platformě.

21 vydavatelů odstartovalo tento realitní projekt

Vyhledávání nemovitostí bude získávat další partnerská vydavatelství a v budoucnosti spojí všechny novinové trhy nemovitostí pod jednou střechou. V současné době se k této inciativě připojilo 21 vydavatelů. To představuje celkem 7000 nabídek pronájmů a 19 000 nabídek prodeje, které jsou na novinovém realitním trhu vyhledatelné.

Dodavatelem technického řešení společnost classmarkets GmbH z Berlína. Classmarkets provozuje v současné době 50 digitálních rubrikových trhů pro více než 30 regionálních vydavatel novin v Německu a Rakousku.

Classmarket i ZMG přikládají pro vyhledávání nemovitostí velkou úlohu optimálnímu a uživatelsky přívětivému fungování. Pomocí malého počtu kliků najdou vyhledávající vyhovující seznam s popisem nabídek a budou navigováni na do hloubky jdoucí informace přímo na odpovídajících webových stránkách vydavatelů.Samozřejmě funguje systém také v responsivním designu pro mobilní koncová zařízení bez ohledu na velikost displaye.

O nadějnosti projektu svědčí to, že v roce 2013 ZMG uvedla do provozu vyhledávání zaměstnání, které dnes obsahuje 15 000 nabídek z 52 vydavatelství na www.die-zeitungen.de/rubriken/stellensuche.html.

zdroj: www.die-zeitungen.de