Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Týdeník Marketing & Media povede Filip Rožánek

16. 6. 2015

Týdeník Marketing & Media povede Filip Rožánek

Novým šéfredaktorem týdeníku Marketing & Media se od 1. července stane Filip Rožánek. Dosavadní šéfredaktor Milan Hladký bude se společností Economia i nadále externě spolupracovat.

„Jsem velice rád, že se nám podařilo vybrat nového šéfredaktora z řad našich kolegů. Filip společně s celým týmem M&M představí řadu obsahových inovací a posílí jeho pozici v digitální oblasti,“ uvedl ředitel redakcí mediálního domu Economia Vladimír Piskáček.

Spolupráce Milana Hladkého s redakcí týdeníku nekončí. Magazín nadále využije jeho více než dvacet let zkušeností z reklamní branže. „Děkuji Milanovi za stabilizaci magazínu a jeho přípravu na další rozvoj. Jsem rád, že bude s vydavatelstvím Economia spolupracovat i nadále,“ dodal Vladimír Piskáček.

Filip Rožánek se v současné době věnuje obsahovým speciálům na webu (Volby 2014, Insolvenční speciál, příloha k 25 letům od sametové revoluce) a také koordinaci sociálních sítí. Do vydavatelství Economia nastoupil v srpnu 2014 po více než osmi letech strávených v Českém rozhlase, kde vedl on-line redakci a podílel se na oceňovaných projektech, mobilních aplikacích a rozvoji multimédií. Koncipoval reformy internetového zpravodajství a dětského vysílání ČRo. V rámci Evropské vysílací unie se věnoval digitálnímu vysílání. V roce 2014 obdržel Novinářskou cenu za inovativní on-line žurnalistiku v podobě „přímého přenosu“ ze srpna 1968 na sociálních sítích. Mezi jeho dlouhodobé specializace patří nová média, sociální sítě, mediální legislativa a telekomunikace.

 

Nové uspořádání divize Product Management & Business Development

Funkci ředitele divize Product Management & Business Development mediálního domu Economia opouští k 30. červnu Petr Majerik. Zároveň dochází ke zjednodušení struktury divize s primárním zaměřením na inovace a rozvoj digitálních produktů a new business development. Jméno nového ředitele divize bude oznámeno po ukončení výběru. Hlavním kritériem pro výběr nového Business Development managera budou znalosti online prostředí a předchozí zkušenosti z rozvoje digitálních produktů.

 

zdroj: Tisková zpráva Economia