Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Inzertní Kombinace nabízí flexibilní objednávku z jedné ruky

15. 6. 2015

Inzertní Kombinace nabízí flexibilní objednávku z jedné ruky

Nabídka Kombinace předplatitelských titulů je nyní k dispozici smluvním partnerům. Prostřednictvím ceníku a dat ZIS mohou mediální plánovači v Německu v rámci své rutinní práce integrovat inzertní nabídky.

42 vydavatelů publikujících 4,5 milionu výtisků se zásahem 12 milionů čtenářů s cenovým zvýhodněním až 40 procent – to jsou rámcová data inzertní nabídky „Kombinace“, která umožňuje flexibilní kombinování deníků.

Nabídka je obchodní iniciativou Abopresse, která v současné době zahrnuje 42 regionálních vydavatelů novin. Využívá síly regionálních deníků a poskytuje reklamním klientům velkou flexibilitu. Kombinace spojuje flexibilní nabídku a poptávku pod jednou střechou.. Klient se individuálně rozhoduje, které tituly si vybere.  Na základě počt vydání a velikosti inzerátů jsou stanoveny podmínky. Za každý titul nebo větší formát je poskytován nižší rabat.

 

Objednávka z jedné ruky

Nyní bude objednávání inzerce pro zákazníky výrazně jednodušší: Nyní je nabídka Abopresse plánovatelná a objednatelná prostřednictvím jednoho partnera. Prostřednictvím jednoho telefonního čísla dosáhne na 42 vydavatelů.  Kombinace používá heslo: „Jedno telefonní číslo pro všechny vydání Abopresse“, vysvětluje Hans Kary, předseda představenstva Abopresse.

Nový ceník bude integrován do novinového informačního systému ZIS, takže plánování zákazníků a agentur bude možné prostřednictvím několika kliků. Navíc k různým formátům stránek mezi ¼ až 1/1 strany rozšiřuje Abopresse svou nabídku o formát 1,000.

zdroj: www.die-zeitungen.de