Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Mezinárodní novinový Color Quality klub hledá nové členy

11. 6. 2015

Mezinárodní novinový Color Quality klub hledá nové členy

WAN-IFRA zahájila soutěž o 12. ročník International Newspaper Color Quality klubu, což je jediná soutěž tiskové kvality novin.

Noviny, které se přihlásí do 7. října 2015 budou mít výhodu bezplatného předběžného vyhodnocení provedeného WAN-IFRA. Uzávěrka registrací pro ročník 2016-2018 je prosinec 2015.

Noviny, které zachovávají rigorozně tiskové standardy, se mohou kvalifikovat jako členové klubu, což je krátký seznam nejlepších světových barevně tištěných novin. Členství v Color Quality klubu může zvýšit prestiž novin mezi čtenáři, napomoci hrdosti zaměstnanců a také, což je snad nejdůležitější – získat výhodu pokud jde o prodej reklamního prostoru náročným zákazníkům.

Cílem Mezinárodního novinového klubu kvality je zvyšovat kvalitu reprodukce a tisku a současně také zvyšování tržní úspěšnosti stejně jako výcvik a motivace personálu. Soutěž se koná od roku 1994 vždy po dvou letech.

Úspěšné noviny jsou oceněny dvouletým členstvím v exkluzivním klubu titulů nejvyšší kvality. Opakovaní vítězové a účastníci certifikačního projektu WAN-IFRA mají možnost se stát členy WAN-IFRA Star klubu.

Účast se může jednoduše stát součástí normálního výrobního procesu novin. Účastníci si stáhnou malý testovací prvek podobný inzerátu a zařadí jej do stránky, což znamená, že nejsou třeba nákladné, časově náročné tiskové operace.

 

Benefity členství:

Představit konzistentní kvalitu a spolehlivost tisku odpovídající přesným světovým standardům,

Představit se jako certifikovaný produkt a získat tak lepší postavení v soutěži o čtenáře a inzerenty,

Být důvěryhodnější v případě odpovědí na stížnosti zákazníků,

Zvyšovat povědomí o kvalitě a know-how mezi pracovníky,

Definovat cíle pro výrobní personál a motivovat je k dosažení těchto cílů,

Optimalizovat materiály na bázi detailního ohodnocení.

 

Tutoriály

WAN-IFRA nabízí tutoriály, v nichž se zainteresované strany a účastníci soutěže Color Quality Club mohou podrobněji seznámit s odpovídajícími standardy ISO a pravidly Color Quality klubu.

Nejbližší tutoriál se uskuteční ve Frankfurtu 15. 6. 2015 (v němčině).

Podrobné informace jsou k dispozici na webové stránce www.colorqualityclub.org.

zdroj: tisková zpráva WAN-IFRA