Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | FIPP vyhlašuje soutěž Vycházející hvězdy

10. 6. 2015

FIPP vyhlašuje soutěž Vycházející hvězdy

Mezinárodní asociace vydavatelů časopisů FIPP vyhlašuje v letošním roce novou soutěž. Nová cena FIPP Rising Stars in Media byla vytvořena s cílem hledat a poznávat osoby z celého světa ve věku do 30 let v mediálních společnostem nebo k nim přidružené, které stojí za vývojem  iniciativ významných buď pro celé odvětví, ve jednotlivých vydavatelstvích nebo titulech.

V září FIPP oznámí celosvětový seznam přihlášených Vycházejících hvězd v časopiseckých médiích a zveřejní nejlepší z nich. Tři nejlepší budou potom pozváni k účasti a vystoupení na prestižním Světovém kongresu časopisů FIPP v Torontu, který proběhne 13. až 15. října, kde budou také prezentováni se svými cenami.

Duncan Edwards, prezident a CEO Hearst Magazines International z USA řekl: „Jsem poctěn, že FIPP otevřel soutěž Rising Stars Awards v tomto roce a budu povzbuzovat Hearst, aby přihlásil své nejlepší mladé lidi.“

„Naše odvětví bylo vždy vytvářeno talentovanými lidmi, kteří se rozhodli v něm pracovat, a konkurence těchto talentů nikdy nebyla větší. Je velmi důležité ocenit výtečnou práci, kterou provádí mladí lidé v našem odvětví pro své společnosti a učinit to veřejným způsobem na Světovém kongresu FIPP je velký nápad.“

Kdo se může zúčastnit?

Soutěž FIPP Vycházející hvězdy v médiích není rozdělena na jednotlivé disciplíny, takže se může zúčastnit kdokoliv mladší 30 let, bez ohledu na to, v jaké oblasti časopiseckého podnikání pracuje, ať je zaměstnancem nějaké časopisecké společnosti, působí na volné noze nebo je samostatný mediální podnikatel, jehož činnost má pozitivní dopad na vaši společnost.

-          Nominovaní musí být mladší 30 let ke dni 15. října 2015 a předvést, že výrazně přispěli k rozovji časopiseckého trhu v posledních 12 měsících.

-          vstupní informace mohou poskytnout  jednotlivci a/nebo jejich přímí nadřízení. Pokud jsou přihlášky zasílány osobně lidmi působícími na volné noze, musí být autorizovány a potvrzeny členem řídícího týmu. Nominace mohou také být zaslány také přímo nadřízenými manažery vycházejících hvězd.

-          Nominující nemusí být členy FIPP, aby mohli podat přihlášku.

Soutěžní poplatky:

Člen FIPP:      30 britských liber + DPH za každou přihlášku

Nečlen FIPP: 60 britských liber + DPH za každou přihlášku

Přihláška

Vše co je třeba udělat, je stáhnout a vyplnit vyplňovací vstupní formulář na webové stránce projektu a zaslat ji podle instrukcí do sekretariátu FIPP.

Pro více informací navštivte FIPP.com/risingstars.

Uzávěrka

Všechny přihlášky musí být zaslány do 31. července 2015.