Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Deník Frankfurter Rundschau věnuje sérii tématu lásky

8. 6. 2015

Deník Frankfurter Rundschau věnuje sérii tématu lásky

Frankfurter vydává sérii redakčních materiálů na téma Láska. Série je spojená také s akcí zámku lásky na Železné lávce.

Proč se spojuje politický deník s tématem lásky a věnuje tomuto tématu čtyřtýdenní sérii článků?

Protože láska je víc než pocit, přesvědčuje a potěšuje. Je to silná zbraň mezi zamilovanými, velký obchod pro hospodářství,  nástroj politiky a v rámci regionů často zneužívané téma., říká šéfredaktorka Bascha Mika o umístění tématu v deníku Frankfurter Rundschau

Láska, nic pro přelétavé

Do 20, června 2015 bude pokračovat kampaň Frankfurter Rundschau s názvem láska, nic pro přelétavé. V příbězích a interview, vědeckých analýzách, osobních výpovědích a zprávách o zkušenostech píše redakce svým vlastním stylem o lásce z mnoha pohledů. Věnuje se také společenským tématům, osvětluje téma lásky také z politického, ekonomického, religiozníc´ho a hospodářského kontextu.

Zámky lásky na Železné lávce.

Publikování článků je doprovázeno doprovodnou marketingovou kampaní, která podporu povědomí o projektu. Páry vyjadřují svou nerozlučnost prostřednictvím umístění malého zámku na Železné lávce, malém přechodu přes Mohan ve Frankfurtu. Frankfurter Rundschau využil toto prostředí pro instalaci se zelenými zámky, jejichž prostřednictvím rozšiřuje povědomí o sérii článků.

Tato guerillová akce je doprovázena venkovní a vnitřní reklamou, online a mobilními opatřeními, promocemi atd.

zdroj: www.die-zeitungen.de