Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Mediengruppe Oberfranken inzeruje pomocí rozšířené realitypro získání nových spolupracovníků

4. 6. 2015

Mediengruppe Oberfranken inzeruje pomocí rozšířené realitypro získání nových spolupracovníků

Německé vydavatelství Mediengurppe Oberfranken využívá v rámci nové brandové nabídky zaměstnání technologii rozšířené reality a nechává přeměnit velkoformátové plakátové plochy na filmové plátno.

Pro posílení své značky jako zaměstnavatele odstartovala vydavatelská skupina Mediengruppe Oberfranken (MGO) výjimečnou reklamní kampaň. V jejím rámci mohou uživatelé smartphonů a tabletů prožít úspěšné  příběhy spolupracovníků MGO jako video na velkoformátových plakátech a tištěných reklamách. Umožňuje to technologie „augmented reality“ virtuálně rozšiřující skutečnost.

V pěti franckých městech přeměnila MGO velkoformátové reklamní plochy na filmová plátna. V rámci probíhající brandingové kampaně zaměřené na nabídku zaměstnání regionálního mediálního podniku mohou uživatelé mobilních koncových zařízení prožít kariérní příběhy různých spolupracovníků v krátkých filmech. MGO využívá rozšířené reality, aby prostřednictví vlastní aplikace filmy promítalo na velkoformátové plakáty.

MGO: Píšeme příběhy úspěchu

Akce je doprovázena také dalšími tiskovými inzeráty v denících vydávaných MGO, které je také prostřednictvím aplikace a technologie rozšířené reality proměnit v pohyblivé obrazové plochy. Projekt byl inspirován komunikačním oddělením vydavatelství MGO a vyvinut ve spolupráci s reklamní agenturou Hochvier.

„Chceme potenciálním odborníkům sdělit, že nejsme jen mediální dům, ale spíš multimediální dům, což nabízí rozmanité kariérní příležitosti“, vysvětlil Martin Wilbers, vedoucí podnikové komunikace a marketingových služeb. „MGO se tak spojila s novými technologiemi a digitálním pokrokem. Prostřednictvím kampaně to umožňujeme přímo prožít“.

zdroj: www.die-zeitungen.de