Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Novým zástupcem obchodního ředitele vydavatelství Czech News Center se stal Jakub Hulík

7. 5. 2015

Novým zástupcem obchodního ředitele vydavatelství Czech News Center se stal Jakub Hulík

Od pondělí 4. 5. nastoupil do pozice zástupce obchodního ředitele Jakub Hulík. Od roku 2010 pracoval na pozici Product manager v TISCALI MEDIA, a.s. a v předešlých letech byla jeho kariéra spjata s firmou MediaCom, kde poslední dva roky zastával funkci vedoucího internetového plánování. „Vážím si, že mě vedení CNC oslovilo a nabídlo možnost pokračovat v práci, jenž tak dobře započala Michaela Kačena. Souhlasil jsem, protože cítím obrovský potenciál a energii vycházející z tohoto mediálního domu.
CNC je plně schopno adaptovat se na měnícím se digitálním trhu a nejen se přizpůsobovat,  ale i určovat trendy v této oblasti v České republice. V neposlední řadě mě samozřejmě lákala možnost nových potencionálních akvizic a prorůstové naladění majitelů a vedení.
Jako své priority vnímám rozvoj mobilní reklamy, implementaci zajímavých a efektivních rich media formátů, pevné začlenění programatického nákupu, zlepšení možností cílení reklamy  a samozřejmě růst investic našich klientů“, uvedl ke svému nástupu Jakub Hulík. Jakub Hulík tímto nástupem střídá dosavadní zástupkyni obchodního ředitele Michaelu Kačenu, která odchází na mateřskou dovolenou. Pozici obchodního ředitele CNC zastává David Šaroch.

 

zdroj: Tisková zpráva Czech News Center