Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Časopis ForMen z vydavatelství Mladá fronta vydává Fashion Bibli

7. 4. 2015

Časopis ForMen z vydavatelství Mladá fronta vydává Fashion Bibli

Časopis ForMen z vydavatelství Mladá fronta a její divize Časopisy dal do prodeje v pátek 3. dubna speciální dubnové vydání magazínu ForMen Fashion Bible pro muže. Zároveň jsou spuštěny nové webové stránky časopisu, které obsahují rubriky Svět muže, Naše ženy, Styl a Osobnosti.

Šéfredaktor Jan Müller ve svém editorialu označuje Fashion Bibli za první svého druhu v Česku. „Poprvé mají čeští muži a jejich partnerky možnost seznámit se s podrobným manuálem moderního pánského oblékání. Segment pánského stylu se začíná v Česku probouzet a toho chceme využít. Naší ambicí je být jedničkou v tomto segmentu. Muži v Česku zatím příliš neví, jak se mají oblékat, přicházíme s osvětou. Vydání pánské módní bible má být dalším krokem za tímto cílem,“ říká Jan Müller, šéfredaktor časopisu ForMen, vydavatelství Mladá fronta. Obsahově se vydání Fashion Bible zabývá aktuálními trendy pro tento rok, ale ještě více podstatou mužského oblékání. Obsah pro módní bibli připravil Tomáš Otta, který je autorem manuálu pánského oblékání.

Speciál vychází jako samostatně prodejný v rozsahu 200 stran ve formátu A4 a má dvě odlišné titullky. Speciál vychází ve zvýšeném nákladu a za zvýšenou cenu o 30 Kč oproti standardu (prodává se za 99 Kč). Podporována je billboardovou kampaní a kampaní na Evropě 2. Tvář rádia Leoš Mareš se objevuje na titulní straně ForMen Fashion Bible pro muže.
Součástí módní bible je i výzkum od společnosti STEM/MARK o vztahu českých mužů (a jejich partnerek) k oblékání. Přináší informace o tom, kolik korun investují muži s měsíčním příjmem nad 40 tis. Kč do oblékání, jaké preferují značky a kdo ovlivňuje jejich nakupování.

Speciál Fashion Bible bude slavnostně pokřtěn 7. dubna v exkluzivním Volcano Complexu.
Nové webové stránky časopisu ForMen zde: http://www.formenonline.cz/

 

zdroj: Tisková zpráva www.mf.cz