Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Deník Blesk zavádí nový claim: „Blesk. Síla na vaší straně!“

2. 4. 2015

Deník Blesk zavádí nový claim: „Blesk. Síla na vaší straně!“

Počínaje dnešním dnem začíná Blesk, nejprodávanější a nejčtenější český deník, používat jako svůj základní definiční claim slogan Síla na vaší straně!.  Zavedení nového claimu je logickým krokem, který vystihuje proměnu, jíž deník Blesk v posledních letech prochází. Odpovědně informuje o všem důležitém, co se děje v ČR i ve světě, nebojí se své čtenáře bavit, ale hlavní těžiště spatřuje v účinné pomoci takzvaným „obyčejným lidem“, tedy svým čtenářům. Takto se bude Blesk profilovat i v budoucnu.

„Redakce Blesku každý den dokazuje, že se s razancí, dravostí a upřímností umí postavit za svoje čtenáře a hlavně dokáže vytrvat v boji za jejich potřeby a práva“, uvedl šéfredaktor Blesku Radek Lain.

Důkazem síly na straně čtenářů jsou úspěšné projekty Blesku jako je Občanský zákoník, projekt bleskového Ombudsmana, spotřebitelské testy nebo velmi úspěšná kampaň proti Šmejdům, během které Blesk odkryl nekalé praktiky prodejců a napomohl změnit zákony tak, aby tito prodejci mohli být snadněji postihováni.

 

zdroj: Tisková zpráva Czech News Center