Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Úvodní program Digital Innovators Summitu 23. března 2015

23. 3. 2015

Úvodní program Digital Innovators Summitu 23. března 2015

V první části dnes zahájeného programu konference Digital Innovators Forum 2015 vystoupil David Nussbaum, CEO vydavatelství F+W Media, který hovořil o cestě této firmy od tištěných médií k e-commerci.

F+W zaměstnává celkem 900 lidí, kteří pracují v 15 kancelářích v USA a jedné ve Velké Británii. Z hlediska globálního růstu F+W podporuje příjmy ve výši 240 miliard amerických dolarů. Její rozvoj je výsledkem transformace, která začala v roce 2008.

Jak řekl Nussbaum, po roce 2008 jsme provedli změny, neboť jsme přestali být vydavatelskou společností, ale stali jsme se digitální firmou. Poslední změna ve společnosti nastala v tomto roce, kdy jsme se stali obsahovou a e-komerční společností, která se zaměřuje na poskytování podnětů, inspirace, návodů a exkluzivního zboží a služeb pro „nadšence“, spíš než pro běžné zákazníky. Tištěné produkty tvoří jen asi 10 procent objemu prodejů a zbývajících 90 procent jsou všechny možné produkty.

Nussbaum řekl, že hlavní je, aby koncepce činnosti společnosti stála na klíčových hodnotách. Těmito hodnotami je:

- komunita

- komerce

- obsah

- obsluha.

Jako další rozvojovou oblast digitálního světa označil v závěru svého vystoupení digitální video. Podrobnější informace o vystoupení jsou k dispozici na webové stránce akce.

zdroj: www.fipp.com