Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | V Berlíně byl 23. 3. 2015 zahájen letošní Digital Innovators Summit

23. 3. 2015

V Berlíně byl 23. 3. 2015 zahájen letošní Digital Innovators Summit

Organizátoři letošní odborné konference o digitálních inovacích v časopiseckém průmyslu oznámili, že dvoudenní konference, jež byla zahájena dnes 23. března 2015 v Berlíně, se zúčastní nejvyšší počet účastníků v dosavadní historii pořádání této akce. Jedná se o nejméně 559 zástupců vydavatelů časopisů i dalších mediálních odborníků z 32 zemí celého světa. Jak prohlásil CEO FIPP Chris Llewellyn, je těžké si dnes představit, že první Digital Innovators Summit byl jen malým seminářem, který proběhl v Hannoveru. Zásluhu na růstu prestiže této akce má především kvalitní program s aktuálními tématy a mezinárodními řečníky, kteří hrají vedoucí úlohu v rozvoji odvětví.  Pro pořadatele je také potěšující, když vidí, jak akce pomáhá přechodu odvětví na digitální rozvoj“.

Jak už jsme upozorňovali, budou mít účastníci možnost se na akci seznámit nejen s novými nápady, pohledy a zkušenostmi, ale také s novými zařízeními a vyzkoušet si věci patřící například do inovativního Google House.

Před vlastním summitem proběhl v sobotu a neděli tzv. Mediahackday. Na program pak naváže studijní cesta ve dnech 19. až 24. dubna 2015 v New Yorku a Bostonu.

Další informace k účasti na summitu jsou k dispozici na webové adrese akce.

zdroj: www.fipp.com