Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Programové novinky FIPP Insight Fora 2015

17. 3. 2015

Programové novinky FIPP Insight Fora 2015

Každoroční konference FIPP Insight Forum and Awards proběhne 18. a 19. května 2015 v Amsterdamu. Do 1. 4. 2015 je možné se registrovat za snížený účastnický poplatek, který pro členy Unie vydavatelů činí 299 liber pro členy Unie vydavatelů a 399 liber pro ostatní.

Měření celkové sledovanosti časopiseckých značek na všech platformách, nové informace o digitálních spotřebitelích a tom, jak využívají časopisecké platformy, to jsou jedny z hlavních témat, která mají zaujmout účastníky FIPP Insight Fora.

Na konferenci bude konkrétně hovořit například Irena Petric, výkonná ředitelka NOM, o tom, jak se NOM, což je celostátní výzkum v Nizozemí, vyrovnává s problémy měření celkového zásahu na digitálních a tištěných platformách.

Amanda Wigginton, ředitelka výzkumu Time Inc z Velké Británie bude hovořit na téma větší a lepší čtenářská obec prostřednictvím různých platforem. Nicolas Loose z Axel Springer představí případovou studii tabletového Auto Bildu o srovnání zásahu inzerce v tabletovém, tištěném a webovém vydání. Susana Ibanez, ředitelka inzertního marketingu Condé Nast bude mluvit o kvalitě reklamního zásahu v prémiových a luxusních časopisech. Allison Finnegan z britského vydavatelství Immediate Media představí prezentaci na téma Generace bohatství: trh ABC1, 45+.

FIPP Insight Forum je malá akce vytvořená tak, aby podporovala interakci, kritické diskuse a aktivní přístup účastníků.

Webová stránka konference: http://www.fippinsightforum.com/default.aspx

zdroj: tisková zpráva FIPP