Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Zvýhodněná registrace na Světový kongres časopisů v Torontu pokračuje

18. 2. 2015

Zvýhodněná registrace na Světový kongres časopisů v Torontu pokračuje

Jak jsme informovali na našem webu 10. 12. 2014, měli zájemci o účast na Světovém kongresu časopisů v Torontu do 14. 2. 2015 možnost přihlásit se a získat zvláštní slevu ve formě bezplatného ubytování v hotelu Sheraton Centre Toronto, v němž kongres proběhne.

Do dnešního dne potvrdilo účast na 150 delegátů z více než 20 zemí. I když již mimořádná sleva pro první účastníky skončila, mají zájemci o účast i v další době možnost využít sníženého účastnického poplatku, který činí pro členy Unie vydavatelů jen za účast na kongresu 1 285 britských liber (standardní výše činí 1 595 liber). Kumulativní vstupně na kongres a všechny doplňující akce činí pro členy Unie vydavatelů 1 435 liber (standardní platba činí 1 745 liber).

Světový časopisecký kongres pořádá FIPP ve dnech 13. a ž 15. října 2015 v kanadském Torontu. zúčastní se jej největší osobnosti a vycházející hvězdy časopiseckého průmyslu. Delegáti, kteří se dosud přihlásili, jsou především CEO, výkonní ředitelé, vydavatelé, šéfredaktoři a sektoroví manažeři. Kongres je výjimečnou příležitostí k setkání s tolika vedoucími světovými časopiseckými manažery na jednom místě.

Špičkovými speakery bude více ne 40 vedoucích odborníků z oboru, kteří se zaměří především na témata:

- Globální perspektiva oborových inovací a transformace

- Inovace a transformace na úrovni společností

- Specifické otázky transformace časopiseckých značek

Světový kongres je v tomto roce spojen s dalšími akcemi na principu 4 v 1 s veletrhem Worldwide Media Marketplace, který  13. října 2015, Digital Newsstand konferencí Forum, plánovanou na 14. října a Innovation Forum 15. října 2015.

Programové a další informace jsou postupně publikovány na webu http://www.fippcongress.com/, kde je k dispozici i registrace.

zdroj: tisková zpráva FIPP