Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Novinky v programu Digital Innovators Summit

17. 2. 2015

Novinky v programu Digital Innovators Summit

Ve dnech 23. a 24. března 2015 proběhne v Berlíně konference Digital Innovators Summit, o jejímž konání jsme na tomto webu již informovali. V současné době probíhají poslední upřesňování programu a prezentátorů. Součástí programu budou i některé netradiční akce, jako je například představení „Google House“, o němž informuje v nejnovější zprávě hlavní pořadatel konference FIPP. Setkání s Google House je jednou s možností, jak se účastníci mohou bezprostředně setkat s novými technologiemi. Instalace Google House poskytne pohled do interiéru budoucnosti. Celkem nabízí 3 interiéry obývací pokoj, kancelář a prostor pro volný čas. V rámci demonstrace bude ukázáno, jak vydavatelský obsah a budoucí technologie fungují společně a mohou z této spolupráce vzájemně profitovat. Bude také představeno, jak média a jejich obsah jsou konzumována v souvislosti s tím, jak nové technologie a zařízení mění náš každodenní život.

Dále bude představena například služba Media box, která zajišťuje dodávání obsahu lidem na cestách nebo pse uskuteční seminář o kreativitě  vedený Justinem Ferrellem z Hasso Plattner Institute of Design.

Program konference je publikován na http://www.innovators-summit.com/dis-programme-2015/. O akci informujeme v E-mailovém zpravodaji Unie vydavatelů. Informace o možnosti účasti jsou k dispozici na http://www.innovators-summit.com/no_cache/dis-register/. Účastnický poplatek pro členy Unie vydavatelů činí 1690 Euro.