Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | WAN-IFRA zahájila registraci účastníků veletrhu World Publishing Expo 2015

17. 2. 2015

WAN-IFRA zahájila registraci účastníků veletrhu World Publishing Expo 2015

Letošní ročník každoročního veletrhu vydavatelských technologií a nápadů World Publishing Expo proběhne ve dnech 5. až 7. října 2015 v Hamburku. Dne 14. 2. 2015 zahájila Světová asociace novin a zpravodajství WAN-IFRA, která akci pořádá, registraci účastníků.

Na veletrhu budou prezentována řešení, technologie a služby pro publikování zpráv a inzerce v tisku či online a mobilních platformách. Bude to již potřetí, co se veletrh uskuteční v Hamburku. Naposledy se akce konala v tomto městě v roce 2010 a zúčastnilo se jí více než 10 000 návštěvníků. Předpokládá se, že se akce zúčastní top manažeři z nejméně 80 zemí.

Cílem World publishing Expa je přivést na jedno místo dodavatele s významnými lídry a rozhodujícími osobami z oboru. Mimo přestavení nejnovějších technologií v doprovodném odborném programu vystoupí víc než 100 řečníků, kteří představí případové studie úspěšných řešení v rámci řady konferencí a dalších formátů.

Hamburk je vyhlášeným centrem kreativity a jedním z vedoucích center mediálních a informačních technologií v nichž je zde zaměstnáno kolem 100 000 lidí. Mezi 23 000 společnostmi z těchto oborů vedou deníky Der Spiegel, Die Zeit, Stern a vydavatelství Axel Springer, Bauer Media Group, Grüner + Jahr, Google, Facebook nebo Xing.

Registrace je možná prostřednictvím webové stránky www.worldpublishingexpo.com.

zdroj: tisková zpráva WAN-IFRA