Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Časopis Praktická žena Kreativ vychází s unikátním konceptem

13. 2. 2015

Časopis Praktická žena Kreativ vychází s unikátním konceptem

Časopis Praktická žena Kreativ z vydavatelství Astrosat Media vychází v pátek 13. února 2015 s novým, unikátním redakčním konceptem.

Kromě dvouměsíční periodicity a ceny 129 Kč se změny týkají hlavně obsahu a kreativního zpracování časopisu. Redakce tento koncept připravila podle posledních evropských trendů mezi hobby časopisy.

Praktická žena Kreativ zaujme své čtenářky na první pohled výjimečnou obálkou, na které si přečtou, jaké dárky najdou uvnitř. Ty jsou na českém trhu ojedinělé nápadem i výtvarnou podobou: krabičky, skládačky, omalovánky, samolepky.

„Víme, že ženy dnes mají spoustu práce a starostí a že si rády odpočinou při tvoření hezkých věcí. Tvoření vždy začíná nápadem a ten jim přinášíme. A ne jenom jeden, ale desítky nápadů a inspirací na sto osmi stranách na krásném papíru,“ říká šéfredaktorka časopisu Praktická žena Kreativ Zuzana Šikýřová.

„Víme ale také, že málokdo má čas na dlouhé vysedávání nad jedním vyšívaným ubrusem. Proto jsme hledali nápady na výrobky, které můžou mít čtenářky hotové za pár minut nebo nanejvýš hodin.“

Čtenářka časopisu je moderní žena, která si může dovolit největší luxus: udělat si čas sama na sebe. Praktická žena Kreativ je pro ženy, které mají aktivní vztah k užitnému umění, milují kvalitní materiály, dokonalost tvarů a obrazů. Jsou to kreativní, zvídavé ženy ve věku 30 - 45 let z vyšších příjmových skupin, které na sobě nešetří. Z tohoto předpokladu vyplývá i nadstandardní kvalita papíru, luxusní design a vysoká cena časopisů.

Praktická žena Kreativ si klade za cíl oslovit jak současné čtenářky Praktické ženy, tak i úplně nové čtenářky ve všech věkových skupinách a zvýšit tak svojí současnou čtenost 97.000 (Mediaprojekt 2014).

 

zdroj: Tisková zpráva Astrosat