Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Příloha Podnikání v novém

16. 2. 2015

Příloha Podnikání v novém

Pravidelná měsíční příloha Hospodářských novin Podnikání, která je určená pro čtenáře z řad malých a středních podnikatelů, získá od 16. února 2015 modernější grafickou podobu, která ji více přiblíží magazínovému stylu. Kromě článků poskytujících servisní informace a podnikatelských příběhů v ní čtenáři najdou i názorové sloupky zajímavých podnikatelů či odborníků.

Od nového roku se Podnikání více propojí s internetovým portálem Probyznys.info, který vydavatelství Economia provozuje od roku 2011. Obě platformy přináší rady a tipy pro malé a střední podnikatele, jak vylepšit svůj byznys. Díky propojení se v příloze objeví články Veroniky Kudrnové, která je redaktorkou tohoto portálu.

Od letoška začíná v příloze vycházet nová rubrika Úspory, která bude poskytovat praktické rady, jak zefektivnit provoz malé a střední firmy. I nadále se čtenáři každý měsíc dozví, jak správně dělat marketing, jak se vyvarovat právních přešlapů při vedení firmy či jak efektivně spravovat firemní vozový park. O využívání moderních technologií v byznysu bude od února psát zkušený odborník na IT Lukáš Kříž.

Příloha Podnikání vychází jako pravidelná součást Hospodářských novin od listopadu 2011. Podle průzkumů vydavatelství Economia se dostává do rukou každému třetímu majiteli malé a střední firmy v Česku. Dvě třetiny jejích čtenářů jsou muži. 45 % čtenářů je ve věku 30–49 let. 40 % má vysokoškolské vzdělání, dalších 33 % středoškolské s maturitou. Tři čtvrtiny jsou členem vedení společnosti, každý třetí je zástupcem statutárních orgánů firmy. Téměř tři čtvrtiny čtenářů rozhodují o investicích do vozového parku firmy nebo nákupu IT vybavení. Jsou milovníky nových technologií a patří mezi první spotřebitele všech novinek z oblasti hi-tech.

 

 

zdroj: Tisková zpráva Economia