Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Novým šéfredaktorem Reflexu se stane Radek Bajgar

11. 2. 2015

Novým šéfredaktorem Reflexu se stane Radek Bajgar

Od pondělí 16. února 2015 nastupuje do pozice šéfredaktora Reflexu Radek Bajgar, který převezme časopis od Marka Stoniše, jenž byl pověřen vedením Reflexu od května 2014 a který se nyní stane zástupcem šéfredaktora.

Radek Bajgar, narozený v roce 1962, je dlouholetý novinář s bohatou praxí. Již od roku 1990 pracoval v Reflexu jako reportér a poslední rok svého tehdejšího působení jako šéfredaktor. Následně byl jednou ze stěžejních osob v televizi Nova, zastával funkci šéfredaktora publicistiky a podílel se na tvorbě pořadů - Na vlastní oči, Občanské judo, Tabu a další. Poté se stal ředitelem marketingu a šéfredaktorem vývoje nových formátů. V posledních sedmi letech byl kreativním producentem na Nově a v České televizi, kde se podílel na tvorbě projektů, jako jsou Soukromé pasti, Ulice, Comeback, Expozitura, Kriminálka Anděl, Neviditelní, Dokonalý svět a další.

„Je příjemné vrátit se po dvaceti letech do Reflexu a zjistit, že kamarádi a kolegové dosud žijí a časopis má stále tu stejnou energii. Přicházím s intenzivním pocitem, že jakkoliv přispět k udržení svobodné žurnalistiky má v této podivné době smysl,“ komentuje situaci nový šéfredaktor Reflexu Radek Bajgar.

„Jsem rád, že mohu Radkovi Bajgarovi předat vedení Reflexu, v jeho osobě přichází do redakce osobnost, jenž je spojena s historií nejlepšího časopisu u nás. Reflex je ve vynikající kondici,“ uvedl zástupce šéfredaktora Reflexu. Marek Stoniš.

Letos na jaře oslaví Reflex již 25 let působení na trhu.  Svoji sílu dokazuje tím, že si stále udržuje pevnou pozici a jako jediný mezi společensko-zpravodajskými týdeníky roste, dosahuje čtenosti 270 000 čtenářů/vydání*.

 

zdroj: Tisková zpráva Czech News Center