Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Echo Media sází na přílohy

21. 1. 2015

Echo Media sází na přílohy

Vydavatel z jižního Hesenska mění formát svého hospodářského magazínu s cílem zvýšit jeho čtenost. Mimo to vydá v lednu také v základním vydání novin Echo svatební přílohu.

Vydavatelství Echo Median z jižního Hesenska zahájilo rok 2015 s novou nabídkou pro své zákazníky a s malými změnami pro své čtenáře. Hospodářský magazín, který se dosud objevoval celkem šestkrát za rok, se bude tisknout ve vysoké kvalitě v rýnském formátu. Vydavatel si od toho slibuje nárůst čtenosti. Kolem 100 000 výtisků bude distribuováno jako příloha deníku a tím lépe zasáhne žádané zákazníky, osoby s rozhodovacími pravomocemi a jednatele. Navíc bude nyní možné si čist obsah příloh také online. Obsahově se ale nezmění. V novém WirtschaftsEchu budou podávána aktuální hospodářská témata z regionálního hlediska.

Na konci ledna a se začátkem sezóny svatebních veletrhů se v základním vydání novin Echo objeví tématická příloha „Svatba v jižním Hesensku“. Tato příloha představí tipy a rady o všech věcech souvisejících s plánováním svatby a otevře reklamní prostor příslušným inzertním klientům.

zdroj: www.die-zeitungen.de