Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Regionální skotský vydavatel vyhlásil soutěž o inzertní plochu

20. 1. 2015

Regionální skotský vydavatel vyhlásil soutěž o inzertní plochu

Skotský regionální vydavatel vyhlásil soutěž typu Dragons´ Den´pro začínající podniky.

Vydavatelství CN Group, které vydává ve skotské Cumbrii novinové tituly jako News&Star v Carlisle a North West Evening Mail v Barrow spustil v tomto roce již podruhé projekt na podporu podnikání. V rámci soutěže vydavatel nabídne novým podnikům (starým jeden až pět let) a již etablovaným firmám s méně než 250 zaměstnanci bezplatnou inzertní plochu v celkové hodnotě 60 000 liber.

Účastníci soutěže budou rozděleni do tří regionů a v každém do 2 kategorií, takže každý vítěz obdrží bezplatnou plochu v rozsahu 10 000 liber, které může utratit ve vydavatel publikovaných titulech nebo na webových stránkách.

Účastníci soutěže musí do 20. března uvést, jak se chtějí rozvíjet své podnikání a jak využijí inzertní kampaň v hodnotě 10 000 liber.

Vyhodnocení se uskuteční v dubnu 2015. Kdy proběhne druhé kolo soutěže s účastníky, kteří se umístí na shortlistu.

David Helliwell, šéfredaktor The Cumberland News řekl, že se jedná o velkou příležitost pro podnikatele, aby rozepjali svá křídla.  Letošní ročník soutěže nabízí úspěšným podnikům tak říkajíc tisíce potenciálních zákazníků, zaměstnanců nebo dodavatelů, protože jim otevírá veřejnou platformu , za níž by jinak utratili tisíce liber.

 

zdroj:  WAN-IFRA Executive News Service