Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Ekonom vydává ročenku Svět 2015

12. 12. 2014

Ekonom vydává ročenku Svět 2015

Vydavatelství Economia přináší již pošesté v řadě exkluzivní publikaci Svět 2015. Redaktoři týdeníků Ekonom a The Economist a přizvané osobnosti si opět zahráli na věštce a výsledkem jejich důsledných analýz, originálních úvah, zkušených odhadů a přesných výpočtů je další pokračování oblíbené ročenky.

Jaký bude svět v roce 2015? Odpověď na tuto otázku v letošním vydání exkluzivní publikace hledají například zakladatel Microsoftu a miliardář Bill Gates, ekonom Aleš Michl, spisovatel Alistar Reynolds, iluzionista a eskamotér David Blaine, generální ředitelka General Motors Mary Barraová, italský premiér Matteo Renzi či prezident Indonésie Joko Widodo.

Svět 2015, ročenku populárního britského ekonomického magazínu The Economist, kterou v licenci v Česku vydává vydavatelství Economia, je možné zakoupit za 129 Kč u všech dobrých prodejců.

„Publikace Svět 2015 navazuje na úspěšnou řadu speciálů, které mediální dům Economia vydává jako rozšíření svých hlavních titulů. Tímto směrem budeme pokračovat také v roce 2015, kdy pro čtenáře i inzertní klienty plánujeme několik samostatně prodejných magazínů pod značkou Ekonom a Respekt,“ uvádí generální ředitel vydavatelství Economia Roman Latuske.

 

zdroj: Tisková zpráva Economia