Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | S titulem WIRTSCHAFT in Nordrhein-Westfalen vstoupilo 24. listopadu 2014 vydavatelství Rheinische Post na trh hospodářských novin

4. 12. 2014

S titulem WIRTSCHAFT in Nordrhein-Westfalen vstoupilo 24. listopadu 2014 vydavatelství Rheinische Post na trh hospodářských novin

Deník Rheinische Post se ve svém novém produktu zaměřuje na odborníky, trhy a názory o hospodářství ve spolkové zemi Porýní-Vestfálsko. Každých čtvrt roku budou v ohnisku zájmu trendy v podnikání v Rúrsko-rýnské oblasti, stejně jako vytváření infrastruktury, digitalizace, procesy řízení změn v podnikání a digitální pracovní svět.

Ekonomičtí žurnalisté Rheinische Post se zaměří intenzivně zejména na témata rozvoje střední třídy a specifické recepty na úspěch stojící v pozadí například celosvětově expandujících rodinných podniků.

„Budeme psát mnohostranně, konkrétně názorně a osobně o hospodářství v oblasti na pozadí velkých ekonomických trendů a o tom, jak zajistit zemi růst a bohatství“, říká Michael Bröcker, šéfredaktor Rheinische Post.

Tištěný náklad listu bude 22 000 výtisků, které budou přímo distribuovány na adresy 18 000 manažerů v regionu. Magazín bude také v prodeji na území regionu a jako digitální edice za cenu 3,90 Euro.

zdroj: www.die-zeitungen.de