Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Noviny Neue Westfälische Zeitung a nábytkový dům Zurbrüggen zahájily společnou iniciativu

27. 11. 2014

Noviny Neue Westfälische Zeitung a nábytkový dům Zurbrüggen zahájily společnou iniciativu

Se svou společnou akcí Pimp Your WG se obrací noviny Neue Westfälische a bielefeldský nábytkový dům Zurbrüggen na studenty.

S mottem „Vybavte nábytkem své bydlení“  se obrací bielefeldský deník a místní nábytkový dům Zurbrüggen na studenty, aby poskytly videa ze svého společného ubytování. Crossmediální kampaň Pimp Your WG je šířena prostřednictvím rozhlasu a tiskových kanálů. Oba partneři chtějí jejím prostřednictvím zasáhnout mladé cílové skupiny a vytvořit si nové obchodní příležitosti. V rámci akce se hledá nejlepší studentské bydlení v Bielefeldu. Vítězové obdrží nákupní nábytkový kupon v celkové hodnotě více než 8 000 Euro. O cenu je možno se ucházet do 17. prosince prostřednictvím zaslaného videa na www.pimp-your-wg.de Deset nejlepších filmů bude přístupných na internetu do 11. ledna 2015.

Zasáhnout mladou cílovou skupinu kreativními formáty

Pro Christiana Zurbrüggena, šéfa stejnojmenného nábytkového obchodního domu, je projekt v této podobě novinkou, pokud jde o zacílení a oslovení této speciální cílové skupiny. „Chceme náš rozsah mladých lidí podpořit a rozšířit a také získat pohled na průměrné bydlení mladých dospělých“, říká. Akce Pimp Your WG je pro tento obchodní dům začátkem, kreativní akce pro další cílové skupiny budou následovat.

Nové obchodní příležitosti

Také pro pro Neue Westfälische je spolupráce s místním reklamním trhem v této formě novinkou. „Chceme zapojit Neue Westfälische do rozhovoru“, říká Carsten Heil, zástupce šéfredaktora. Pimp Your WG je pro nás velkou šancí dát najevo trojmediální kompetenci našeho mediálního domu. Noviny se tak stanou něčím víc než jen novinami. „Můžeme si dovolit akce a události“, říká. Neue Westfälische Zeitung mají na svém webu nw.news.de důležitý online kanál v rámci regionu a sází velmi silně na video zpravodajství. Je to příležitost, jak ukázat vlastní schopnosti.

zdroj: www.die-zeitungen.de