Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Deník Sun spouští Paper Perks

18. 11. 2014

Deník Sun spouští Paper Perks

Nové tiskové loajalitní schéma umožňuje čtenářům deníku The Sun získat přístup k nabídkám, jako je například nabídka jídla, kosmetické péče nebo prázdnin prostřednictvím unikátního kodu tištěného na novinách.

Od 15 listopadu iniciativa Paper Perks také obsahuje schéma Premium Perks, v jejímž rámci čtenáři, kteří nashromáždí 15 kódů, obdrží měsíční nabídku, jako je bezplatný rodinný vstup do kin Odeon na každý víkend, bezplatná e-kniha a možnost zhlédnutí exkluzivních promítání nejnovějších filmů.

Navíc redesignovaná webová stránka usnadní vyhledávání odměn a služba Perks bude také brzy integrována do aplikací The Sun pro iPhone a Android.

Na začátek kampaně The Sun v partnerství s řetězcem Papa John´s 15. listopadu rozdával pizzy a také nabízí tisíc desetilibrových voucherů Morrison prvním lidem, kteří shromáždí 15 kódů.

David Robinson, marketingový a obchodní ředitel The Sun řekl: „Sun je velmi dobře znám, že poskytuje svým čtenářům pravidelné možnosti úspory peněz, nyní jsme zahájili projekt, který je ještě jednodušší pro naše věrné zákazníky, v jehož rámci mohou získat úžasné odměny a zážitky, a to vše na jednom místě. Paper Perks reflektují naši trvalou snahu poskytovat našim tiskovým čtenářům něco navíc, co milují. A to je teprve začátek. Sledujte nás dál.“

zdroj: www.nmauk.co.uk