Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Saarbrücker Zeitung a Lidl startují crossmediální akci

17. 11. 2014

Saarbrücker Zeitung a Lidl startují crossmediální akci

Společnost Lidl a deník Saarbücker Zeitung je chystají oslavit vánoční svátky crossmediální akcí. K tomu představují výrobky privátní značky Lidlu Deluxe pro vánoční menu, což Saarbrücker Zeitung doprovází akcí v tisku a onlinu.

Komu chybí vhodný nápad na vánoční menu mimo obvyklou vánoční husu, tomu pomůže Lidl a Saarbrücker Zeitung v rámci crossmediální kampaně se odrazit.

Idea je taková, že odborné vzdělávací středisko pro technická řemesla II v Saarbrückenu pro hotely a restaurace vytvoří z produktů řady Lidl Deluxe čtyřchodové vánoční menu.

Akce bude doprovázena deníkem Saarbrücker Zeitung, který odpovídající recepty a seznamy surovin bude poskytovat v tisku i online a poskytovat tak čtenářům podněty pro vánoční svátky. Navíc se bude vydavatelství také podílet na vytváření vánočních jídel, která budou připravovat žáci vzdělávacího zařízení.

Doprovodná reklamní opatření v tisku a online

Akce bude doprovázena akcí využívající reklamní opatření v korporátním designu titulu Saarbrücker Zeitung a prostřednictvím rozhlasových spotů na stanici bigFM Saarland. V online prostředí akce bude vytvořena vlastní microsite s názvem www.saarbruecker-zeitung.de/lidl. Touto akcí zařadí Saarbrücker Zeitung privátní značku Lidl Deluxe mezi kvalitní značky obsahující širokou paletu prémiových produktů.

marketing vydavatelství SZ bude působit jako fullservisový poskytovatel a převezme všechny úkoly pro zákazníky od základního konceptu akce přes layout, fotografie, PR texty až po mediální plánování a zařazení reklam do tisku, onlinu a rozhlasu.

zdroj: www.die-zeitungen.de