Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Zákazníci Lufthansy čtou digitální noviny prostřednictvím aplikací

18. 11. 2014

Zákazníci Lufthansy čtou digitální noviny prostřednictvím aplikací

Zákazníci letecké společnosti Lufthansa mají od současné doby v průběhu letů přístup k aktuálnímu obsahu digitálních vydání novin. Lufthansa kooperuje se společností Media Carrier jako digitálním partnerem pro tisk.

Poprvé mohou letečtí zákazníci Lufthansy na palubě letadel dosáhnout na digitální obsah novin. Pro tuto novou službu kooperuje Lufthansa se specializovanou digitální firmou Media Carrier. Firma poskytuje ve svém Media Boxu výběr digitálních novin a časopisů. Media Box patří od nynějška do Lufthansa Entertainment Programu na krátkých a středně dlouhých linkách.

Media Box je v současné době k dispozici přibližně ve 400 hotelích a 16 leteckých společnostech. Dodává tituly tisku v potřebném layoutu a v plném rozsahu. Všechny tituly novin lze intuitivně a jednoduše prolistovat. Jednotlivé textové pasáže mohou být při potřebě individuálně zvětšeny.

„Zavedení Media Boxu jako části Lufthansa Entertainment je pro nás velký a napínavý krok, aby už první letadlo časně ráno mělo aktuální e-paperové vydání na palubě“, vysvětluje Phillip J. Jacke, jednatel Media Carrier GmbH. Pasažér si musí nainstalovat aplikaci Lufthansa Entertainment do svého mobilního zařízení (od laptopu přes smartphony až po tablety). Pak se může připojit na bezdrátový palubní zábavní systém. Media Box je kompatibilní se všemi současnými mobilními koncovými zařízeními.

zdroj: www.die-zeitungen.de