Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Ředitelem marketingu skupiny MAFRA se stal Jakub Strýček

4. 11. 2014

Ředitelem marketingu skupiny MAFRA se stal Jakub Strýček

Na post ředitele marketingu MAFRA nastoupil Jakub Strýček 20. října. Ve své pozici bude zodpovědný za marketingovou strategii mediální skupiny MAFRA. V TV Nova pracoval jako senior brandmanager, kde zodpovídal  za komplexní brandovou strategii mediální skupiny. Dosavadní ředitelka distribuce a marketingu Kateřina Jelínková se bude plně věnovat distribuci.

„Mediální skupina MAFRA posílila a v rámci svého portfolia bude posilovat o nové  produkty. Proto je nutné se více zaměřit na marketingovou strategii,“ říká předseda představenstva Štěpán Košík.

„ Věřím, že zkušenosti nasbírané v nadnárodní mediální společnosti, uplatním v silné expandující skupině MAFRA,“ doplňuje ředitel marketingu Jakub Strýček.

Strýček působil od roku 2008 jako online marketing manager v nové zpravodajské agentuře Mediafax, kde se podílel na jejím zavedení na český trh. Do skupiny Nova nastoupil v roce 2010 jako brandmanager nových médií, kde ze své pozice aktivně řídil a pomáhal naplňovat marketingovou strategii on-line portfolia skupiny Nova (portály tn.cz, nova.cz, doma.cz, krásná.cz, apod.) včetně spolupráce na vývoji a zavedení video portálu VOYO.cz. Od roku 2011 pak jako senior brandmanager převzal plnou zodpovědnost za komplexní brandovou strategii hlavních televizních stanic mediální skupiny Nova (Nova, Nova Cinema, Nova Sport,atd.) i všech dalších klíčových produktů. Stál u zrodu tří nových kanálů skupiny Nova, stanice Fanda, Smíchov a Telka. Zajišťoval také marketingovou podporu redesignu kanálu Nova Cinema či podoby studia Televizních novin. Má za sebou i spolupráci na projektech napříč  nadnárodní společností CME, která operuje kromě České republiky na pěti dalších trzích v regionu CEE (Bulharsko, Chorvatsko, Rumunsko, Slovensko a Slovinsko).

 

zdroj: Tisková zpráva Mafra