Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Norské lokální vydavatelství získalo nejvyšší ocenění World Young Reader Prize

23. 9. 2014

Norské lokální vydavatelství získalo nejvyšší ocenění World Young Reader Prize

Lokální norská mediální skupina Amedia obdržela titul World Young Reader News Publisher of the Year za zapojení mládeže do středu své celkové čtenářské strategie.

Nejvyšší ocenění v rámci World Young Reader Prizes, každoroční ceny udělované WAN-IFRA, patří místní tiskové skupině za přístup k mládeži v dlouhodobém měřítku jako k nutné součásti svého podnikání.

„Jedná se o jeden z nejlepších dlouhodobých programů pro mladé čtenáře ze všech: řízený na základě širokého výzkumu, promyšlený a strategický, vedený podle principu nezbytnosti zasáhnout také mladé čtenáře“, tak ocenila porota udělení ceny.

Ceny World Young Reader Prizes jsou součástí snahy WAN-IFRA poznat, podnítit a šířit inovativní nápady a myšlení, které pomáhá vytvářet silnější a vitálnější zpravodajská média. Vítězné strategie jsou oceňovány a zprostředkovány jako výhoda nejen mediálním společnostem a jejich mladým čtenářům, ale také společnosti vůbec.

Ceny budou představeny na WAN-IFRA World Young Reader Summitu ve dnech 24. – 26. listopadu na indonéském Bali, což je bezplatná akce s otevřeným přístupem pro všechny vydavatele novin s předností pro členy WAN-IFRA a dřívější vítěze cen.

Celkem byli cenou World Young Reader Prize v letošním roce oceněni vydavatelé ze 13 zemí.

zdroj: tisková zpráva WAN-IFRA