Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Style získal inzerci v objemu 1 milion liber před London Fashion Weekem

15. 9. 2014

Style získal inzerci v objemu 1 milion liber před London Fashion Weekem

Před zahájením London Fashion Weeku, magazín nedělníku The Sunday Times Style vyšel v dosud největším rozsahu 172 stránek a čistým inzertním příjmem více než 1 milion liber. Stalo se tak 14. 9. 2014.

Vydání obsahuje celkem 85 inzertních stran nejlepších a nejluxusnějších značek. Proti minulému roku vzrostl objem inzerce v příloze o 8 procent. Počet inzerentů se pak zvýšil o 10 procent a celkový rozsah inzertních stran narostl o 15 procent.

Paul Hayes, výkonný ředitel vydavatele, kterým je News UK řekl, že uvedená čísla potvrzují, že tisk je dosud velmi významným médiem pro inzerenty.

Příloha Style prošla před více než rokem velkým relaunchem s cílem obnovit zaměření na módu a krásu a otevřít tak nové inzertní příležitosti pro značky, které chtějí zasáhnout svojí inzercí nejbonitnější čtenáře titulu.

Podle Hayese poslední vydání přílohy Style potvrdilo význam titulu na trhu, protože nabízí masový zásah prémiové módu a kosmetiku kupující ženské demografické skupiny. A co je ještě důležitější, zasahuje významnou část čtenářů, kteří nečtou jiné módní a kosmetické časopisy.

zdroj: www.nmauk.co.uk