Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Re-Invent Media, Re-Invent Future

15. 9. 2014

Re-Invent Media, Re-Invent Future

Pod tímto heslem proběhnou ve dnech 16. a 17. září 2014 ve Vídni rakouské mediální dny pořádané vydavatelstvím Manstein Verlags. Hlavním tématem prolínajícím se celým programem bude nová interpretace principu médií.

Na akci vystoupí řada významných mezinárodních speakerů, jako například Thomas Rabe, předseda představenstva vydavatelské skupiny Bertelsmann, Julia Jäkel z Grüner+Jahr, Sascha obo, blogger a internetový poradce, Phillip Welte, člen představenstva Burda Mdiači Peter Würtenberger, šéf marketingu Axel Springer. Součástí programu bude diskuse o tématech mediální politiky nezbytných infrastrukturních opatřeních, které se zúčastní rakouský spolkový ministr pro media Josef Ostermayer.

Letos poprvé naváže ještě dalším půldenním programem Open Media Forum, které proběhne 18. září. Jedná se o veletrh strategických řešení, aplikací a experimentů. V rámci akce se budou prezentovat mladí podnikatelé, kteří představí své plány do budoucnosti. Bude se také diskutovat o podpoře odvětví. Vstup na tuto akci je zdarma. Denní vstupenka na mediální dny je za 125 Euro, dvoudenní pak za 220 Euro.

zdroj: www.voez.at