Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Další ročník kursů MBMC pro časopisecké manažery

15. 9. 2014

Další ročník kursů MBMC pro časopisecké manažery

MBMC – Magazine Brand Management Certificate je vzdělávací kurs určený pro vydavatelské manažery z oboru vydávání časopis pořádaný světovou asociací časopisů FIPP.

Kurs je veden experty zaměřenými na různé aspekty vydávání časopisů. Cílem je předat účastníků vzdělávacího programu znalosti, které jim umožní pracovat jako efektivní vydavatelští manažeři a časopisečtí brand manažeři. Součástí programu kursu jsou témata počínajíc strategickým plánováním, přes vytváření obsahu, až po budování značky, mezinárodní licencing, digitální a sociální média.

Na webové stránce www.fipp.com/mbmc je k dispozici video, v němž kurs doporučují dalším zájemcům jeho letošní účastníci.

Další kurs MBMC bude zahájen v únoru 2015. Vzhledem k omezenému počtu míst doporučují pořadatelé přihlášení co nejdříve. Při podání přihlášky do 30. 9. 2014 je účastníkům poskytnuta sleva 700 britských liber.

MBMC se koná každoročně od roku 2005 a za tu dobu jím prošlo víc než 150 účastníků z 50 vydavatelství reprezentujících 31 zemí, kteří v něm z 98 % uspěli a 20 % dokonce prospělo s vyznamenáním.

Program kursu zahrnuje 12,5 školního dne a je rozdělen do tří týdenních cyklů, jež proběhnou v jarních měsících roku 2015 v Londýně. Celý kurs probíhá v angličtině.

Účastnický poplatek činí pro členy Unie vydavatelů 6 995 liber (standardně do 30. 9. 2014 částku 8 995 liber)a zahrnuje mimo vlastní účasti také všechny materiály a další služby.

zdroj: informační brožura FIPP