Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | 11 důvodů proč navštívit DIS 2015 v Berlíně

4. 9. 2014

11 důvodů proč navštívit DIS 2015 v Berlíně

V průběhu let se Digital Innovators’ Summit – Summit digitálních inovátorů (DIS) pořádaný FIPP a VDZ stal synonymem pro svět digitálních médií v oblasti vydávání časopisů. Setkávají se zde přední mezinárodní přednášející s delegáty a sdílejí zde nejnovější poznatky v oboru i obchodní kontakty.

DIS 2015 se bude konat 23. a 24. března v Berlíně. Ve dnech 21. a 22. března mu bude předcházet tzv. hackathon. Nyní máte možnost se na tento summit zaregistrovat za zvýhodněnou cenu. Ti nejrychlejší mohou ušetřit až 100 €. Více zde http://www.innovators-summit.com/no_cache/dis-register/

Zde uvádíme důvody pro které byste měli zvážit svou účast:

  1. Osmý ročník DIS 2015 pořádá Mezinárodní asociace vydavatelů časopisů – FIPP, VDZ a eMediaSF. Za předchozí ročníky jsme od mnoha delegátů dostali palec nahoru.
  2. V roce 2014 se zde představilo více než 40 mezinárodních přednášejících, kteří sdíleli své poznatky s přítomnými delegáty.
  3. Na ratingové stupnici od 0 do 4 (0 – 1 je nejhorší a 3 – 4 výjimečné) hodnotili delegáti kvalitu celkového programu známkou 3,23 a výstavu přenosných počítačů s náhlavním displejem (Google Glass) známkou 3,22.
  4. V roce 2012 se summitu zúčastnilo 452 delegátů. O rok později jich bylo již 499 a v loňském roce přijelo 550 delegátů. Naší dobrou vizitkou je, že se nám zhruba 40 % delegátů vrací v dalších ročnících.
  5. V loňském roce pocházeli delegáti z více než 30 zemí. Vedoucí pracovníci tvořili 40 % z nich a střední management zastupovalo 56 % účastníků.
  6. Tři vůbec nejlepší přednášející (hodnoceni publikem po každé akci)  se prezentovali na loňském summitu. (Steve Hannah z The Onion, Frank Anton z Hanley Wood and Scott Lamb z Buzzfeed)
  7. Dalších deset nejlepších pracuje např. pro Forbes, The New York Times a Salesforce, abychom jmenovali alespoň některé.
  8. V průběhu let nám přednášeli lidé z firem jako jsou Audi, Axel Springer, BMW, Conde Nast, CrossCut Ventures, The Economist, Facebook, Financial Times, G+J, Google, Guardian, Hearst, Huffington Post, Immediate Media, IPC Media, The New York Times, Quartz/The Atlantic, Sanoma Ventures, Tumblr, Twitter, Zumobi a mnoha dalších.
  9. Návštěvníci hodnotili přednášející na DIS jako velmi dobré, až skvělé, což nás staví do velmi dobrého světla.
  10. V roce 2014 jsme rozšířili naše aktivity na DIS o zahajovací prezentace, media hackathon, výlety po Berlíně a DI Tour do USA (květen 2015). Všechny tyto aktivity byly návštěvníky velmi dobře hodnoceny. Pro rok 2015 chystáme další novinky, o kterých vás budeme brzy informovat.
  11. Každý DIS poskytuje mnoho příležitostí pro formální i neformální setkávání. Můžete zde navázat nejen obchodní kontakty, a i přátelství. Přijďte s námi sdílet naše kontakty i zkušenosti.

Zdroj: www.innovators-summit.com