Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Saarbrücken Zeitung a Edeka Südwest milují dobré jídlo

3. 9. 2014

Saarbrücken Zeitung a Edeka Südwest milují dobré jídlo

Již v loňském roce poskytly Saarbrücké noviny a společnost Edeka Südwest díky novému pohledu na sárské speciality cenný příspěvek do mnoha domácích kuchařek. Nyní se snoubí Bella Italia s překrásným Sárskem a přicházejí s lahodnými pokrmy, jakými jsou např. jehněčí kýta v krustě z olivového oleje a mořské soli s kroupovým rizotem nebo italské masové závitky z vepřové kýty s bramborovo-cibulovou slámou připravené hvězdnými šéfkuchaři, jakými jsou např. Alexander Kunz nebo Stefan Burbach.

Recepty a seznamy surovin jsou zveřejňovány v Saarbrücken Zeitung v tištěné i online verzi. Pro tuto akci byla vytvořena webová stránka www.wir-leben-gutes-essen.de, kde lze nalézt videa, na kterých kuchaři připravují svá jídla. Na těchto stránkách najdou čtenáři nejen recept, ale mohou zde i hlasovat pro svůj oblíbený pokrm.

Saarbrücken Zeitung poskytují komplexní služby

Vedle reklamní kampaně v těchto novinách jsou vysílány i rozhlasové spoty na bigFM Saarland. Další podporou této kampaně jsou letáky v zúčastněných obchodech  Edeka, kde budou také zveřejněny recepty a hlasovací lístek. Ty budou slosovány a výherce obdrží poukaz, který může uplatnit v některé z vybraných restaurací.

Saarbrücken Zeitung jsou v této akci komplexním poskytovatelem služeb pro klienta. Jejich úkolem je vytvořit celkovou koncepci této akce a její rozložení v oblasti tisku, on-line i rozhlasového vysílání.

Zdroj: www.die-zeitungen.de