Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Divize služeb WAN-IFRA se přestěhovala

31. 7. 2014

Divize služeb WAN-IFRA se přestěhovala

Světová asociace novin a zpravodajství WAN-IFRA vytvořila na jaře letošního roku novou divizi WAN-IFRA Services zaměřenou na poskytování technologických a obchodních služeb. Nová divize se v červenci tohoto roku přestěhovala z původních prostor WAN-IFRA v německém Darmstadtu na nové místo ve Frankfurtu nad Mohanem.

Ostatní složky WAN-IFRA zabývající se svobodou tisku, inovacemi, ochranou a rozvojem médií budou i nadále sídlit v Paříži v současných kancelářích asociace.

WAN-IFRA prodala své někdejší kanceláře patřící IFRA v Darmstadtu a přesídlila do středu města na nábřeží, kde je centrum německého finančního kapitálu. jak prohlásil CEO WAN-IFRA Vincent Peyregne, cílem je zasadit WAN-IFRA do centra mezinárodního podnikání, což poskytne příležitost revitalizovat organizaci v prostředí podporujícím ekonomické a technologické transformace.

Šéfem divize služeb je COO WAN-IFRA Thomas Jacob. Divize se zaměří na implementaci globálního uvažování v lokálních podmínkách. Tým divize se bude zabývat také organizací hlavních akcí WAN-IFRA, jako je World Publishing Expo a World Newspaper Congress a zajišťováním publikačních, výzkumných a konzultačních služeb.

WAN-IFRA také rozšíří počet svých regionálních pracovišť o Jižní Ameriku, kde vzníkne kancelář do konce letošního roku.

Nová adresa divize je WAN-IFRA, Rotfeder-Ring 11, 60327 Frankfurt, Germany, Tel: 49.69.2400630.

zdroj: www.wan-ifra.org