Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Smartphonová aplikace deníku Die Welt předčítá zprávy

30. 7. 2014

Smartphonová aplikace deníku Die Welt předčítá zprávy

Od nynějška mohou čtenáři článků deníku Die Welt také poslouchat. Na cestě do práce, při sportu nebo v autě to umožňuje smartphonová aplikace tohoto deníku.

Každé ráno je k dispozici 10 až 15 článků z oblasti politiky, hospodářství, sportu nebo kultury. Redakce vybírá denně nové, aktuální články, které jsou následně ozvučeny profesionálními moderátory zpráv.

Jako pozornost k nové službě budou v pondělí 4. srpna 2014 číst zprávy ze světa němečtí dabéři Angeliny Jolie a George Clooneyho.

Jan-Eric Peters, šéfredaktor Welt-Gruppe k tomu řekl: Nyní je možné noviny poslouchat! Die Welt je první novinovou aplikací, která čtenářům každý den přináší audiozprávy. S touto inovativní technickou nabídkou jsou zprávy Welt-Gruppe využitelné i v době, kdy nelze číst. Audio aplikace je zejména zajímavá pro využívání v Connected-Car.

Smartphonové aplikace deníku Welt jsou vytvořeny pro androidové a iOS smartphony. Cena měsíčního předplatného činí 4,49 Euro nebo při zvláštní akci Smartphone only 1,79 Euro. Nová audioslužba je integrována do nabídky a v menu je spustitelná v sekci Audionews.

zdroj: www.die-zeitungen.de