Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Noviny z 26 zemí se stanou členy Color Quality Clubu

16. 7. 2014

Noviny z 26 zemí se stanou členy Color Quality Clubu

Světová asociace novin a vydavatelů zpravodajství WAN-IFRA uvede 76 vydavatelů a tiskáren z 26 zemí do prestižního International Newspaper Color Quality Clubu v průběhu slavnostního ceremoniálu na World Publishing Expo, které je největším globálním veletrhem zařízení a řešení pro vydavatelský a mediální průmysl. Veletrh proběhne 13. až 15. října 2014 v Amsterdamu.

Členové posledního ročníku Color Quality Clubu 2014-2016, který již dvacet let hledá a nachází nejlepší noviny ve světě z hlediska kvality, představuje výjimečnou tiskovou kvalitu, která odpovídá striktním mezinárodním standardům a nabízí čtenářům a inzerentům vysokou kvalitu.

Členové budou představeni na ceremoniálu 15. října v rámci programu World Publishing Expa. Na veletrhu je očekáváno na 8000 návštěvníků, více než 300 vystavovatelů a přibližně 100 řečníků a prezentátorů. Podrobnější informace o programu akce jsou publikovány na www.worldpublishingexpo.com.

Každé dva roky v průběhu posledních 20 let WAN-IFRA poskytuje novinám z celého světa možnost ukázat svou vysokou kvalitu barevnosti právě v rámci International Color Quality Clubu. Pro noviny je soutěž motivací k optimalizaci výrobních procesů, motivaci personálu, zlepšení postavení ve vztahu ke čtenářům a lepšímu uspokojení potřeb inzerentů.

Color Quality Club je víc než technická tisková soutěž, protože zúčastněným společnostem poskytuje možnost porovnat svou kvalitu tisku s mezinárodními standardy a zlepšit ji. Přihlášené tituly hodnotí na základě objektivních měřících metod odborná jury složená z mezinárodních odborníků.

Na veletrhu bude také možno přímo shlédnout produkci úspěšných účastníků soutěže a seznámit se s jejími výsledky prostřednictvím brožury.

WAN-IFRA vyzývá vydavatele z celého světa, aby nominovali vhodné mluvčí pro doprovodný program veletrhu. Zvláštní zájem má o inspirativní příběhy, které mohou dokumentovat transformaci novinového průmyslu. Bližší informace k nominaci jsou k dispozici na webu www.wan-ifra.org/node100509.

zdroj: tisková zpráva WAN-IFRA