Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Saarbrücker Zeitung a IKEA realizují crossmediální akci

14. 7. 2014

Saarbrücker Zeitung a IKEA realizují crossmediální akci

V rámci obsáhlé reklamní kampaně představují německé regionální noviny Saarrbrücker Zeitung a IKEA Saarlouis kuchyňský systém Metod ve spolkové zemi Sársko. Deník Saarbrücker Zeitung se stal fullservisovým poskytovatelem služeb pro IKEu.

Saarbrücker Zeitung provádí crossmediální kampaň spolu s nábytkovým centrem IKEA Saarlouis po celém Sársku. Také dceřiná společnost Trierischer Volsfreund realizuje stejnou akci v regionu Trevír.

V rámci motta Ze starého bude nové: z IKEA FACTUM bude IKEA METOD, představí vydavatelství v nastávajících týdnech v tištěných titulech a na online portálech nový kuchyňský systém. V rámci třídílné PR kampaně se čtenáři a uživatelé seznámí blíže s novým kuchyňským systémem. Čtenáři obdrží rozsáhlé informace počínaje cenovou nabídkou, přes informace o službách IKEA až po flexibilní kombinační možnosti sestavy IKEA Metod.

Cestu kampani IKEA otevírá soutěž

K uvedení nového kuchyňského systému proběhne soutěž deník Saarbrücker Zeitung, Trierischer Volksfreund o vybavení novou kuchyňskou sestavou včetně dodávky a montáže v ceně 3500 Euro nebo o dva bezplatné nákupní vouchery v hodnotě 500 Euro. Pro účast ve slosování musí čtenářky a čtenáři do 27. srpna poslat do vydavatelství obrázky, příběhy, anekdoty týkající se vlastní kuchyně IKEA.

Na úvod bude kampaň podpořena reklamními opatřeními v korporátním designu Saarbrücker Zeitung a rozhlasovými spoty na stanici bigFM Saarland. V online prostředí bude akce soustředěna na vlastní microsite na adrese www.saarbuecker-zeitung.de/ikea nebo na www.tierischer-volksfreund.de/ikea.

zdroj: www.die-zeitungen.de