Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | F.A.Z. přichází s novou informační aplikací pro Android

25. 6. 2014

F.A.Z. přichází s novou informační aplikací pro Android

Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) spustil novou bezplatnou zpravodajskou aplikaci pro Android. FAZ.NET tak zobrazí veškerý obsah z webové stránky FAZ.

Mimo úspěšných elektronických novin bude také pomocí nové zpravodajské aplikace FAZ okamžitě zobrazován obsah aktuálního online zpravodajství FAZ.NET: články, komentáře, zprávy ze zákulisí, video, služby, jako např. burzovní kurzy, nebo sportovní výsledky živě a mnoho dalšího. Tuto aplikaci lze bezplatně stáhnout na Google Play.

Koncepčně a vizuálně aplikace silně připomíná mobilní portál m.faz.net, avšak nabízí mnoho dalších funkcí a poskytuje nejrychlejší přístup k příspěvkům FAZ.NET. Nejnovější zprávy jsou do zařízení odesílány pomocí „PUSH FUNCTION“. Aplikace je užitečná, i pokud se nachází ve stavu off-line. Aktualizace probíhají nepřetržitě po celých 24 hodin, a tak si čtenářky, nebo čtenáři mohou na svém chytrém telefonu kdykoliv vyvolat aktuální zpravodajství.

Nová aplikace FAZ.NET pro Android je již od této chvíle připravena k bezplatnému stažení na stránkách obchodu Google Play.

Zdroj: www.die-zeitungen.de