Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Bild.de spouští klipy, které přiblíží nejzajímavější okamžiky na MS v kopané

17. 6. 2014

Bild.de spouští klipy, které přiblíží nejzajímavější okamžiky na MS v kopané

Bild.de sestaví nejlepší okamžiky ze všech zápasů MS v kopané a v podobě klipů (Highlight Clips) je společně s pořadem věnovaným rozhovorům k MS (WM-Talk) a ranním přehledem zpráv představí jako nový formát pro fotbalové fanoušky.

Video komunikace k MS jde do ofenzívy: Bild.de uvede klipy věnované nezajímavějším okamžikům ze všech utkání. Již do 45 minut po odpískání utkání mohou fotbaloví fanoušci shlédnout na svém chytrém telefonu, tabletu, nebo desktopu nejlepší okamžiky z každého utkání – je to ta nejrychlejší cesta, jak být ihned časně zrána informován zejména o zápasech, které byly odehrány v noci.

Kromě dalšího zpravodajství Bild poprvé představí diskusní pořad k MS v kopané WM-Talk ve studiu „Boulevard Berlin“, které bylo k tomuto účelu speciálně zřízeno. Hosté, jako Lothar Matthäus, Toni Schumacher, Marcell Jansen a Reiner Calmund se společně s redaktory Bildu vyjadřují k dění v Brazílii. Diskusní pořad WM-Talk proběhne čtrnáctkrát a bude k dispozici od každého poledne v podobě nabídky Video-On-Demand. Startuje ve čtvrtek 12. června, druhé vysílání následuje v úterý 17. června. Další termíny vysílání se řídí účastí německého týmu v zápasech dalších kol.

 

Každé ráno v 8 hodin novinky z MS

S každodenním ranním vysíláním zpráv Bild.de nabízí doplňkový video formát k pokrytí zpravodajství z MS v kopané. Každý den v 8 hodin informuje Bild.de o všech novinkách z MS a přepojuje živě do Brazílie na reportéry Bildu. Před kamerou se mimo jiné objeví: Cathy Fischer, přítelkyně hráče německého týmu Matse Hummelse, která je autorkou video deníku produkovaného exkluzívně pro Bild.de, který představí ve své rubrice „Style-Pass“.

Julian Reichelt, šéfredaktor Bild.de: „Abychom zpravodajsky pokryli mistrovství světa, spojili jsme kompetentnost Bildu ve sportovní oblasti s naší silnou pozicí, pokud jde o video. Bild.de nabízí fotbalovým fanouškům, ať již na PC, nebo na mobilních zařízeních, nejrychlejší a nezábavnější internetovou nabídku po celých 24 hodin.“

Kromě nových video formátů nabízí Bild.de - pokud jde o MS - ještě něco navíc: komika Matze Knopa v roli „Kult-Jogi“ a „Fan-Blog“, na němž si mohou čtenáři vyměňovat názory se sportovními experty z redakce Bildu a dále aktuální zpravodajství šířené cestou sociálních sítí na internetu.

Paralelně startuje Bild novou kampaň: pod mottem „protože my rozumíme fotbalu víc, než ti druzí“ se objeví jeden spot a čtyři témata v tisku propagující zpravodajství a „Highlight Clips“ z MS v kopané na Bild.de.

 

Zdroj: www.die-zeitungen.de