Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Lidl zahajuje reklamní kampaň pro vlastní značku kosmetiky Cien

11. 6. 2014

Lidl zahajuje reklamní kampaň pro vlastní značku kosmetiky Cien

V půlce června odstartuje Lidl reklamní kampaň zaměřenou věnovanou vlastní kosmetické značce Cien. Kampaň byla avizována inzercí Lidlu ve zvláštním čísle Bildu, které vyšlo u příležitosti  zahájení MS v kopané. Reklamní kampaň, jejíž tváří je herečka Sophia Thomalla, poběží v tisku, TV a na kanálech sociálních médií.

S komunikací zaměřenou všemi směry přichází Lidl se široce koncipovanou kampaní pro vlastní kosmetickou značku Cien. Od 16. června bude Lidl propagovat svůj sortiment kosmetické péče reklamou v tisku, TV spotech a na sociálních sítích. Na úvod - na způsob neoficiální předpremiéry, přišel Lidl s celostránkovou inzercí, která byla věnována nové reklamní kampani pro Cien, ve zvláštním vydání Bildu k MS v kopané. Toto zvláštní vydání Bildu bylo bezplatně distribuováno 6. 6. 2014 do 42 miliónů domácností v celém Německu.

Tváří reklamní kampaně pro Cien je Sophia Thomalla

Ve velkoformátovém celostránkovém měřítku Lidl poprvé představil novou tvář kosmetické řady Cien – Sophii Thomalla. Je známou herečkou, atraktivní modelkou a vítězkou soutěže Let’s Dance.

Christoph Pohl z vedení Lidlu, který je odpovědný za nákup, je novou tváří nadšený. „Jsme velmi rádi, že Sophia Thomalla je vyslankyní naší nové značky.  Perfektně ladí s Cien, protože ta je právě taková, jako ona. A ona ví, co je důležité: Kvalita a stabilita."

Sophia Thomalla se na spolupráci s Lidlem také těší: "Cítím se naprosto polichocena tím, že mohu být novou tváří reklamní kampaně Lidlu pro tuto kosmetiku. Správná péče byla pro mne vždy důležitá a u Lidlu najdu pod značkou Cien všechny výrobky, které potřebuji,“ řekla Thomalla. „Líbí se mně móda, kosmetika a vše, co je s tím spojené. Ale pro mne to nemusí být vždy postaveno na světovém jméně a kvalita také nemusí být drahá.“

Cien je vlastní značkou kosmetiky Lidlu se škálou výrobků zahrnující deodoranty, nebo šampóny, přes pleťové mléko až k opalovacím a denním krémům. Diskontní obchod Lidl se 38 regionálními společnostmi a 3 300 prodejnami je jednou z předních společností působících v německém potravinářském maloobchodu.

Zdroj: www.die-zeitungen.de