Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Distribuce zvláštního vydání Bildu u příležitosti konání MS v kopané

6. 6. 2014

Distribuce zvláštního vydání Bildu u příležitosti konání MS v kopané

Ke správnému naladění se na vlnu MS v kopané, které se koná v Brazílii, bude 6. června vydáno zvláštní číslo Bildu. Bude distribuováno zdarma do 42 miliónů domácností v celém Německu.

Necelý týden před zahajovacím utkáním MS v kopané v Brazílii by chtěl Bild svým zvláštním vydáním správně naladit lidi v celém Německu na tuto velkolepou sportovní událost. V pátek 6. června 2014 obdrží všechny domácnosti v Německu poštou 42 miliónů výtisků šestnáctistránkového zvláštního čísla, které Bild vydává u příležitosti MS v kopané, které bude zahájeno 12. 6. 2014. Obvyklé denní vydání Bildu bude souběžně k dispozici v novinových stáncích jako obvykle.

Prominentní hostující přispěvatelé: Gauck, Pelé, Beckenbauer

Tři prominentní hostující autoři – president Gauck, světová hvězda Pelé a Franz Beckenbauer – popíší ve svých příspěvcích osobní dojmy týkající se MS. Ve sloupku „Těším se na MS, ale…“ nasadí prezident Gauck také vážnější tón. „Po celá desetiletí se osoby činné jak ve sportu, tak v politice vyhýbaly těmto choulostivým tématům. Často jsme mohli slyšet argument, že tyto debaty by mohly poškodit dobrý obraz sportu. Domnívám se, že velké sportovní události neexistují samy o sobě pouze na základě perfektní organizace a marketingu. Existují na základě důvěryhodnosti, slušnosti a duševní síly,“ řekl spolkový prezident Gauck.

Hvězda světového fotbalu Pelé, který získal tři tituly MS s Brazílií, vyjádřil naději, že „fotbal může spojit naši zemi." Franz Beckenbauer zase formuloval svá očekávání adresovaná německému týmu. Poletí do Brazílie teprve na zápas v semifinále a je si jistý, že v něm uvidí hrát Německo.

Další témata zvláštního vydání Bildu věnovaného MS v kopané: Phillipp Lahm promluví o své roli kapitána. Cathy Fischer, přítelkyně obránce Matse Hummela, představí ve zvláštním čísle Bildu manželky jiných hráčů. Trenér Jogi Löw bude čelit otázkám na tělo, které mu položí 20 mistrů světa, mezi nimi Robert Harting, Felix Sturm, Lothar Matthäus a Maria Hoefl-Riesch. Ve zvláštním čísle bude také postaráno o hravou zábavu, a to hrou „Jogiopoly“, kde bude kromě jiného také velký hrací plán MS. Poslední stránku tvoří plakát navržený speciálně pro Bild: komiksová kresba znázorňující mnoho klíčových protagonistů, kteří se objeví na MS.

Zdroj: www.de-zeitungen.de