Unie vydavatelů
noviny | časopisy | internet
Domácí stránka  | Aktuality  | Die Welt, Bild a Auto Bild spolupracují se Samsungem v oblasti využití tabletů

6. 6. 2014

Die Welt, Bild a Auto Bild spolupracují se Samsungem v oblasti využití tabletů

Tituly vydavatelství Axel-Springer – Die Welt, Bild a Auto Bild vstupují do strategické spolupráce s elektronickým koncernem Samsung v oblasti využívání tabletů. Ti, kdo si koupí nový tablet Galaxy Tab, mohou využít přístup k informačním aplikacím těchto titulů.

Od pátku 6. 6. 2014 bude tato první společná nabídka zúčastněných subjektů k dispozici v jejich obchodech. Při zahájení prodeje nového Galaxy Tab 4 10.1 obdrží každý, kdo si tento výrobek se 32 GB zakoupí, přímý přístup k aplikacím Bildu, Auto Bildu a Die Welt.

Kombinace hardwaru a žurnalistického zpravodajství

Balíček „News-Paket“ obsahuje placenou kompletní digitální nabídku BILDplus Digital, Die Welt Digital a aplikaci Auto-Bild. Uživatelé tabletů Samsung mají možnost napojit se na aktuální nabídku zpravodajství a zábavného obsahu těchto tří mediálních titulů bezplatně celkem po dobu dvanácti měsíců.

Podle zúčastněných stran je nový tablet Samsung, vzhledem k velikosti displeje, malé hmotnosti a vysokému rozlišením ideální pro čtení zpráv na cestách.

Stefan Betzold, generální ředitel společnosti Digital Bild KG, k tomu řekl: „Kombinací tří nabídek vydavatelství Axel-Springer a nabídky Samsungu došlo ke spojení předních inovačních elementů s cílem předložit uživateli nejnovější hardware a digitální zpravodajský obsah v jednom. Tento balíček představuje ideální přístupovou cestu k nejlepším zpravodajským a zábavným zážitkům na internetu.“

Stephan Hampel, ředitel Partner Management ze Samsung Electronics GmbH: „Společně s Axel-Springer přinášíme čtení pro zítřek a spojujeme vysoce kvalitní hardware s kvalitním obsahem."

Zdroj: www.die-zeitungen.de